Опис
Накладним платежем ми не відправляємо.
Гранульований натрієвий бентоніт “N” – поєднує в собі гарне очищення з відмінним видаленням білка, також дуже ефективний у зменшенні рибофлавіну, молекули, відповідальної за «світлий» дефект у білих винах. Він також видаляє речовини, які викликають помутніння, надмірне поколювання та гіркоту.
Має чудову очищувальну і стабілізуючу дією.Утворює невелику кількість компактного осаду.
Підходить як для сусла, так вина.
Спосіб застосування:
Готується у холодній воді у співвідношенні 1:20. Його додають у воду при перемішуванні і дають набухати протягом 6-12 годин, але не довше, ніж 24 години.
Дозування:
Для освітлення сусла: 10-15 г / л
Для освітлення вина: 5-7 г/л