Опис
Активні сухі дріжджі Enovini® OK RED присвячені виноробам, які виробляють вина з червоного винограду та вишні. З цими дріжджами ваші вина будуть кращими, ніж будь-коли раніше.
- Для червоних фруктів – дріжджі призначені для вишневих і червоних виноградних вин.
- Вони знижують кислотність вина – Enovini® OK RED – це дріжджі, які знижують вміст яблучної кислоти у вині на 20-24%. Це робить вино м’якшим і менш кислим, що забезпечує більш приємний смак.
- Менше цукру – використовуючи дріжджі, що знижують кислотність, можна успішно знизити додавання цукру, отримуючи гарне напівсолодке або напівсухе вино.
- Гармонійний смак і аромат вина – дріжджі Enovini® OK RED дозволяють створювати збалансовані вина з м’яким смаком і цікавим фруктовим ароматом.
- Благородні високоякісні дріжджі – використовуючи дріжджі Enovini® OK RED ви створите найкращі домашні вина міцністю до 14%.
Enovini® OK RED – це сухі винні дріжджі, які знижують кислотність червоних фруктових вин, що містять яблучну кислоту. Ці дріжджі підходять для вишневих і темних виноградних вин. Дріжджі Enovini® OK RED забезпечать вашим винам збалансований смак і повний фруктовий букет.
Властивості дріжджів Enovini® OK RED дозволяють знизити вміст яблучної кислоти у вишневих і виноградних винах на 20-24%.
Упаковка дозволяє отримати 25 л вина міцністю до 14%. Дріжджі прості у використанні, їх не потрібно попередньо розмножувати.
Як використовувати:
Вміст пакетика розмішати в 100 мл кип’яченої води, охолодженої до 30°С. Залиште все на 20 хвилин при кімнатній температурі, потім перелийте в бродильну ємність . Рекомендована початкова концентрація цукру – max 20°Blg, а кислотність max 14 г/л (бажано 12 – 13 г/л). Проводити бродіння при температурі 20 – 25°С. Коли концентрація цукру знизиться приблизно до 10 ºBlg (на 2-3-й день), додайте ще одну порцію цукру, наприклад, 50 г/л. Повторити операцію можна на 5-6-й день бродіння.