ВИННІ ДРІЖДЖІ

Винні дріжджі Enovini OK RED знижуючі кислотність

120,00грн.

Доступно за замовленням

Количество Цена
1 - 14 120,00грн.
15+ 100,00грн.
Артикул: 25 Категорія:

Опис

Активні сухі дріжджі Enovini® OK RED присвячені виноробам, які виробляють вина з червоного винограду та вишні. З цими дріжджами ваші вина будуть кращими, ніж будь-коли раніше.

  • Для червоних фруктів   дріжджі призначені для вишневих і червоних виноградних вин.
  • Вони знижують кислотність вина   Enovini® OK RED – це дріжджі, які знижують вміст яблучної кислоти у вині на 20-24%. Це робить вино м’якшим і менш кислим, що забезпечує більш приємний смак.
  • Менше цукру –  використовуючи дріжджі, що знижують кислотність, можна успішно знизити додавання цукру, отримуючи гарне напівсолодке або напівсухе вино.
  • Гармонійний смак і аромат вина –  дріжджі Enovini® OK RED  дозволяють створювати збалансовані вина з м’яким смаком і цікавим фруктовим ароматом.
  • Благородні високоякісні дріжджі –  використовуючи дріжджі Enovini® OK RED ви створите найкращі домашні вина міцністю до 14%.

Enovini® OK RED – це сухі винні дріжджі, які знижують кислотність червоних фруктових вин, що містять яблучну кислоту. Ці дріжджі підходять для вишневих і темних виноградних вин. Дріжджі Enovini® OK RED забезпечать вашим винам збалансований смак і повний фруктовий букет.

Властивості дріжджів Enovini® OK RED дозволяють знизити вміст яблучної кислоти у вишневих і виноградних винах на 20-24%.

Упаковка дозволяє отримати 25 л вина міцністю до 14%. Дріжджі прості у використанні, їх не потрібно попередньо розмножувати.

Як використовувати:

Вміст пакетика розмішати в 100 мл кип’яченої води, охолодженої до 30°С. Залиште все на 20 хвилин при кімнатній температурі, потім перелийте в бродильну ємність . Рекомендована початкова концентрація цукру – max 20°Blg, а кислотність max 14 г/л (бажано 12 – 13 г/л). Проводити бродіння при температурі 20 – 25°С. Коли концентрація цукру знизиться приблизно до 10 ºBlg (на 2-3-й день), додайте ще одну порцію цукру, наприклад, 50 г/л. Повторити операцію можна на 5-6-й день бродіння.